KOMPANIA

ENE, zgjidhja qe permbush objektivin tuaj

Rreth nesh

Ne sigurojme

te sjellim punimet me cilesore prane jush. Ene bene te mundur nderthurjen e klasikes me modernen dhe gjithashtu personalizimin e hapsirave tuaja private ose bizneseve sipas deshires…

Rreth nesh

Ne sigurojme

te sjellim punimet me cilesore prane jush. Ene bene te mundur nderthurjen e klasikes me modernen dhe gjithashtu personalizimin e hapsirave tuaja private ose bizneseve sipas deshires…

produkt

Pantograf për karton gipsi

Mundëson prerjen dhe formësimin e sipërfaqeve të paneleve të gipsit për të përftuar produkte arredimi me estetikë të jashtëzakonshme.

Në fakt, mjeti ju lejon të gjurmoni një reduktim pantografik përmes përdorimit të një freze të integruar ose një mjeti tjetër prerës ose gdhendjeje me thjeshtësi ekstreme përmes një sistemi shumë intuitiv të menaxhimit të softuerit.
Makineria garanton prerje me diametër të madh, por në të njëjtën kohë një saktësi kirurgjikale për prerjen e kontureve të një dizajni ose për të bërë prerje dhe forma të tjera dekorative.

Teknikat më të larmishme dekorative: nga krijimi i formave të thjeshta ose gjeometrike (të rregullta, të përsëritura, rrethore, lineare), deri te punimet më delikate të gdhendjes (me shkronja, forma dhe figura të llojeve të ndryshme), brazda, bërja e basorelieveve dhe mbishkrimeve dhe shumë më tepër.

SUVA

Projekte gipsi

Tavane te varura
Përpunimi i tavaneve të varura klasike dhe moderne dhe i mureve të lëvizshme është zhvilluar në bazë të përdorimit të materialeve të shumta të gipsit, metalit, drurit, betonit, rrëshirës, dhe sipas kërkesave të veçanta teknike të prodhimit dhe instalimit.

Punime Gipsi

ENE përveç stukove dekorative të paraqitura, kryen punë të porositura të çdo lloji. Këtu janë disa shembuj të punës që kemi kryer: tavane te varura, spote, rafte dhe ndarje gipsi.